Dokaj enostaven projekt v katerem lahko sodelujejo tudi otroci, lepi kačici iz jute in kave, mimogrede kača je tudi simbol prihajajočega leta leta po kitajskem horoskopu, zato ima izdelek še dodatno težo, je lahko tudi lepo darilo in nevsakdanji okras.

Še kitajski horoskop za rojene v znamenju kače;

KAČA (rojeni v letih 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Kače se bodo leta 2012 prav lepo izmikale neprijetnostim in se mirno plazile proti novim dosežkom. Leto se bo začelo odlično, kar jih lahko še pred pomladjo zaziblje v nepotrebno ležernost.

Naj si ne dovolijo, da se jim nakopičijo obveznosti, sicer bo pomlad naporna, spremljal pa jih bo občutek, da se kljub naporom nikamor ne premaknejo. Pozna pomlad prinaša preobrat in srečno roko pri izbiri projektov, nekatere kače se bodo odločile za večjo spremembo, kot je menjava službe ali samostojna karierna pot. Poletje za kače ne bo ravno čas počitka, saj se bo vrnilo vse, česar prej niso dobro opravile, in križalo pot tekočim obveznostim. Z jesenjo bodo kače med prvimi, ki bodo lahko potegnile črto pod poslovno leto in se vprašale, kako uspešne so bile, ali po potrebi nadoknadile, kar manjka – razlogov za zadovoljstvo ne bodo imele malo. Usmerijo naj se v navezovanje novih poslovnih stikov, malce več naj vlagajo v prilagodljivost in optimizem. V ljubezni so kače tiste, ki bodo med vsemi znamenji najbolj uživale v partnerski sreči, samske kačice pa naj drzno sikajo v jeseni, zagotovo bodo opažene!

ka1

ka2

ka3

Izrišem kačo

ka4

ka5

Vzorec 3 kratno povečamo

ka6

Izrežemo in položimo na tkanino

ka7

ka8

Vprežemo seved tudi pomočnike :)

ka9

ka10

ka13

Kačo napolnimo s polnilom

ka14

ka15

zašijemo glavo

ka16

nato prišijemo oči

ka17

ka18

ka19

ka20

ka21

ka22

Naša kača že dobiva svojo zvito podobo

ka23

ka24

Izdelamo še krono, okrasimo jo s kavnimi zrni

ka25

ka26

Po dolžini oblepimo kvna zrca, ta so lahko v naravni izvedbi ali jih pobarvamo po želji

ka27

ka28

ka29

A nisem lepa?

ka30

Oba sva lepa :)

ka31

ka32

Če boste tudi vi izdelali kaj podobnega nam prosim to pokažite, lahko pri komentarjih ali pa na forumu, da občudujemo izdelek in seveda kaj pripomnemo in vprašamo!

 

Želite oddati svoj komentar? Pred oddajo je potrebna prijava. Kliknite na desni strani na PRIJAVA!

RizVN Login