Ob vsej visoki tehnologiji 21. stoletja je človek pogosto presenečen kako malo je potrebno, da iz najbolj preprostih stvari nastajajo prave mojstrovine. Ideja, par pridnih rok, čas, dobra volja in nekaj malega vztrajnosti. To je v bistvu vse.

Ob svojih ustvarjalnih poskusih se boste kaj kmalu prepričali, da ukvarjanje z ročnimi deli tudi ni tako zelo komplicirano kot je morda videti, povečini pa tudi kakšnih posebnih ročnih spretnosti človek ne potrebuje. Prava figa, če vam že prvič ne bo uspelo ustvariti popolne kopije modela, ki ga boste našli med predlogi, to naj vam v nobenem primeru ne vzame veselja. Z nekaj malega vaje in z več poskusi bodo izpod vaših rok prihajali vse boljši in popolnejši izdelki.

Prav kmalu jih boste nadgrajevali, dopolnjevali, spreminjali, skratka odprli boste nove poti  svoje ustvarjalnosti. Za vašo radost in radost svojih bližnjih. Prav temu je namenjen ta portal – ponuja in išče ideje ter želi predstaviti izdelke, ki vam jih je uspelo napraviti. Pa tudi kakšen čvek se bo prilegel. 

PRAVNO OBVESTILO

Prispevki objavljeni na portalu rocnadela.si se uporabljajo le v osebne namene in se lahko reproducirajo le v nekomercialne namene. Navedba avtorstva se mora pri tem ohraniti.
Uporabniki vse objavljene prispevke na našem portalu uporabljajo na lastno odgovornost. Pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri nastajanju teh prispevkov ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na našem portalu. Enako velja za kakršnekoli pomanjkljivosti v vsebini prispevkov.

POLITIKA ZASEBNOSTI

Uporabnikom(cam) našega portala, ki bodo z nami komunicirali preko e-pošte je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zajamčeno, da njihovega imena in e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam, razen v primeru dovoljenja s strani uporabnika(ce).
Informacije in prispevke, ki nam jih boste posredovali, bomo na portalu objavili le na vašo željo ali z vašim dovoljenjem.

RizVN Login